ИНФО ЗА ФОРУМА

ФОРУМЪТ Е СЪЗДАДЕН ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ЕЛЕКТРОНИКАТА И ПРОГРАМИРАНЕТО, КАКТО ЗА ВСИЧКИ ЛЮБИТЕЛИ, ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, СПЕЦИАЛИСТИ И ДРУГИ. ЗА ВСИЧКИ НАЧИНАЕЩИ, НАПРЕДНАЛИ И/ИЛИ ВЕЧЕ ПРЕМИНАЛИ В РЕЖИМ ОБУЧЕНИЕ НА ПО-МАЛКИТЕ И ПО-МАЛКО ОПИТНИТЕ В ЕЛЕКТРОНИКАТА И ПРОГРАМИРАНЕТО.

ФОРУМЪТ НЕ Е ЗА ОНИЯ "супер" "спициалисти", КОИТО ВИНАГИ ЗА ВСИЧКО ИМАТ ОТГОВОР, ПОДИГРАВКА, МАЙТАПИ И ВСЯКАКВИ ПОДОБНИ ПРОСТОТИИ, КАКТО ВЪВ ЕДИН ДРУГ ИЗВЕСТЕН "форум" СЪС ТЪПАЦИТЕ СИ, КОИТО УЧАСТВАТ В НЕГО ОТ ГОДИНИ.

>>> ВНИМАВАЙТЕ С ПИСАНЕТО НА ТЕМИ, ОТГОВОРИ НА ПИТАНИЯ И КОМЕНТАРИ ПО ТЕМИ ЗАЩОТО ЩЕ ИМА БАНН, БАНН, БАНН !!! <<<< ВСЯКАКВИ ПРОПАГАНДИ, ПОЛИТИКИ, НЕЗАКОННИ ДЕЙНОСТИ, ПУБЛИКАЦИИ ОТ ВИДА НА РАСИЗЪМ И ДРУГИ ТЪПОТИИ ЩЕ БЪДАТ ВЕДНАГА >>> БАНН, БАНН, БАНН !!! <<<< ВЕДНАГА !!!!!

ВЪВ ТОЗИ ФОРУМ ЩЕ ИМА НЯКОЛКО НАИСТИНА ОТЛИЧНИ МАЙСТОРИ НА ЕЛЕКТРОНИКАТА И ПРОГРАМИРАНЕТО ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ РАБОТЕЩИ ОТ ГОДИНИ, КАКТО В ПРОЦЕСОРИТЕ, ТАКА И ЗА УИНДОУС, АНДРОИД, ЛИНУКС, УЕБ САЙТОВЕ, КОМПЛЕКСНИ ПРОЕКТИ И РАЗРАБОТКИ. ПОЗНАТИ СА ДОБРЕ КАТО СПЕЦИАЛИСТИ И КУЛТУРНИ ХОРА НА АДМИНИСТРАТОРИТЕ, ТАКА ЧЕ СЕ НАДЯВАМ ДА НЯМА ПРОВОКАЦИИ КЪМ ТЯХ ОТ СТРАНА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ. СЛУШАЙТЕ, ЧЕТЕТЕ, ПИТАЙТЕ, ПРОБВАЙТЕ И АКО ИМА ДОБРИ ИЛИ ЛОШИ РЕЗУЛТАТИ, СПОДЕЛЕТЕ ДА ВИДИМ КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА, КАКВО ПРОПУСКАТЕ В ЦЕЛИЯ ПРОЦЕС И КАКВО ОЩЕ НЕ СМЕ КАЗАЛИ, ПОКАЗАЛИ, ПРЕДЛОЖИЛИ.

РЕКЛАМИТЕ НА ПРОЕКТИ И СПОДЕЛЯНЕТО НА КУПУВАМ-ПРОДАВАМ ЩЕ БЪДАТ ВЪВ СПЕЦИАЛНА КАТЕГОРИЯ. НЕ ПУСКАЙТЕ РЕКЛАМИ И ОБЯВИ ЗА КУПУВАМ ПРОДАВАМ ВЪВ ВСИЧКИ ГРУПИ И КАТЕГОРИИ, ЗАЩОТОТО ЩЕ ИМА КАКВО ???? :) >>> БАНН, БАНН, БАНН !!! <<<<

ЗНАМ, ЧЕ ВСИЧКИ ИМАТ НЯКАКВИ ЗАДАНИЯ, ВЪРХУ КОИТО РАБОТЯТ УСИЛЕНО, НО ВСЕ НЕЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА. ПУСНЕТЕ ТЕМА С ПРОБЛЕМА, КОЙТО ИМАТЕ ИЛИ ИСКАТЕ ДА РЕШИТЕ ИЛИ ИМАТЕ ФУНКУЦИОНАЛНОСТ, КОЯТО НЕ ЗНАЕТЕ КАК ДА НАПРАВИТЕ. ВСИЧКИ КОИТО ИМА НЯКАКВИ РЕШЕНИЯ ПО ТЕМАТА ЩЕ ВИ ОТГОВОРЯТ КОРЕКТНО ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ДО ФИНАЛЕН ВАРИАНТ НА ВАШИЯТ ПРОЕКТ, РАБОТЕЩ СТАБИЛНО И КОРЕКТНО, КАКТО ЗА ВАС, ТАКА И ЗА ВАШИТЕ ПОРЪЧИТЕЛИ.

СТАРАЙТЕ СЕ ДА ДАДЕТЕ МАКСИМУМ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЕКТА, КАТО СПАЗВАТЕ СЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ОСНОВНИ ТОЧКИ, С КОИТО ДА ЗАПОЧНЕТЕ ТЕМАТА.
ПРИМЕРНО :
- ХАРДУЕРНА РЕАЛИЗАЦИЯ - КАКЪВ ПРОЦЕСОР ИЛИ ПЛАТКА ИЛИ АПАРАТНА ЧАСТ СТЕ ЗАПОЧНАЛИ С ПРОЕКТА.
- СОФТУЕРНА ЧАСТ НА ПРОЕКТА - КОМПИЛАТОРИ, ЕЗИК ЗА ПРОГРАМИРАНЕ, ДЕВЕЛОПЕРСКА СРЕДА,
- ФУНКЦИЯ ИЛИ БИБЛИОТЕКА , КОЯТО СТЕ СВАЛИЛИ ОТ ИНТЕРНЕТА ИЛИ НАПИСАЛИ САМИ, НО НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА СЪС ХАРДУЕРА И/ИЛИ ПРАВИЛНАТА РАБОТА НА УСТРОЙСТВОТО.
- ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ФУНКЦИИТЕ НА ХАРДУЕРА И/ИЛИ СОФТУЕРА ЗА ПРАВИЛНА РАБОТА НА ЦЯЛАТА СИСТЕМА.
- КОМУНИКАЦИЯ АКО СЕ ПРЕДВИЖДА ИЛИ ВЕЧЕ Е НАПРАВЕНА КЪМ УСТРОЙСТВОТО, НО ИМАТЕ ПРОБЛЕМ СЪС ДАДНИЯ КОМУНИКАЦИОНЕН ИНТЕРФЕЙС ИЛИ СОФТУЕРА КЪМ НЕГО, КОЙТО ВЛИЯЕ НА РАБОТАТА НА УСТРОЙСТВОТО КАТО ЦЯЛО.
- КРАЙНА ЦЕЛ НА ФУНКЦИОНАЛНОСТ НА ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ КАТО ЗАДАНИЕ, БЪДЕЩИ РАЗШИРЕНИЯ, НОВОВЪВЕДЕНИЯ В ХАРДУЕРА И/ИЛИ СОФТУЕРА
- АКО СЕ НАЛАГА ДА КАЧИТЕ СОРС КОД ОТ ФУНКЦИЯ ИЛИ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ИМА ВАРИАНТ ЗА КАЧВАНЕ НА АРХИВИРАНИ ФАЙЛОВЕ, ИЛИ САМО ТЕКСТОВ ФАЙЛ С ФУНКЦИЯТА ИЛИ КОДА НА СИСТЕМАТА, КОЙТО НЕ РАБОТИ.
- ГРАФИКИ НА ПРИНЦИПНИ СХЕМИ И СНИМКИ НА ПЛАТКИ И ХАРДУЕР СЪЩО СА ВЪЗМОЖНИ, АКО ФОРУМЪТ КАТО СИСТЕМА НЕ ВИ ПОЗВОЛЯВА ДА КАЧИТЕ ГОЛЕМИ СНИМКИ, МОЖЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЛИЧНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ ЗА КОНТАКТ С ДАДЕН ПОТРЕБИТЕЛ И ДИРЕКТНО ДА ИЗПРАТИТЕ ФАЙЛОВЕТЕ ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕ. АКО НЕ ПИТАЙТЕ КАК ДА ГО НАПРАВИТЕ, ТАКА ЧЕ ГРАФИКИТЕ НА СХЕМИТЕ И ДРУГИТЕ ГРАФИЧНИ МАТЕРИАЛИ ДА СА ВИДИМИ ВЪВ ВАШИЯТ ПОСТ, КОМЕНТАР ИЛИ ОТГОВОР ЗА ВСИЧКИ.

АДМИНИТЕ НА ФОРУМА СМЕ НАПРАВИЛИ ДОСТА КАТЕГОРИИ КАТО СМЕ СЕ ПОСТАРАЛИ ДА ОБХВАНЕМ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА И ПРОГРАМИРАНЕТО. ИЗБЕРЕТЕ СИ КАТЕГОРИЯ И РАЗДЕЛ В КОЙТО ДА НАПРАВИТЕ СВОЯ ПОСТ, ПУБЛИКАЦИЯ ИЛИ ЗАПИТВАНЕ ПО ДАДЕН ПРОБЛЕМ. АКО АДМИН ОТ ФОРУМА ПРЕЦЕНИ, ЧЕ ТЕМАТА НЕ Е З ТОЗИ РАЗДЕЛ, МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕМЕСТЕНА В СЪОТВЕТНИЯ, КАТО ТОВА НЯМА ДА СЕ ОТРАЗИ НА САМАТА ТЕМА.

АКО ОБАЧЕ ТЕМАТА Е НЕЩО НЕРЕДНО СПОРЕД ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА, ЗАМИНАВА ДИРЕКТНО В КАНАЛИЗАЦИЯТА, КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ И ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ, КОЙТО Я Е ПУСНАЛ. ТАКА ЧЕ, ПРЕДИ ДА ПУСНЕТЕ ДАДЕНА ТЕМА, МОЖЕТЕ ДА СИ Я НАПИШЕТЕ НА УОРД, КАТО Я ОФОРМИТЕ СЪС ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ГРАФИЧНИ МАТЕРИАЛИ ИЛ СЛЕД КАТО Я ПРЕГЛЕДАТЕ ЗА ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ И ИЗЧЕРПАТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЖЕТЕ ДА Я ПУБЛИКУВТЕ В СЪОТВЕТНИЯ РАЗДЕЛ И КАТЕГОРИЯ

//=======================================================================//

ПРИЯТНО ЗАБАВЛЕНИЕ, НАДЯВАМЕ СЕ, ЧЕ КАТО АДМИНИ НА ТОЗИ ФОРУМ, НЯМА ДА ИМА ПОТРЕБИТЕЛИ С КОИТО ДА СЕ РАЗДЕЛИМ ЗА ВИНАГИ

//=======================================================================//